Spelers

Flunknarf bestaat uit zeven jonge, gretige, creatieve, en -laten we er niet omheen draaien- woest aantrekkelijke theatermakers. Te weten:

imageedit_4_3258209869

Ad-Just Bouwman
Stak met zijn imposante kop en schouders boven iedereen uit toen hij met verve Lama Gezocht won en was daarna o.a. te bewonderen in Soldaat van Oranje en als Cor-of-Don. Net zo muzikaal als dat hij fysiek en talig is: wat kan die man niet?!
www.toadjust.nl

 

Andries 1 (Custom)

Andries Tunru
Vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verrassend veel vaart. Houdt zich ook bezig met de artistieke en zakelijke leiding van Flunknarf, als hij tenminste niet ergens in een decorstuk hangt.
www.andriestunru.nl

 

 

Thomas 2 (Custom)

Thomas Hoogendoorn
Die baard. Die ogen. Die charme. Die grappen. Natúúrlijk mag Thomas Hoogendoorn niet ontbreken in onze cast: een originelere improvisatie-acteur zagen wij nimmer. Meervoudig Nederlands Kampioen Improvisatietheater, Alpaca en allround fijn persoon!

 

Stefan 15 (Custom)Stefan Hendrikx
Stop maar met proberen: Stefan is je vier stappen voor. Laat zowel het publiek als zijn medespelers genadeloos in zijn o-zo-fijne val lopen.
Speelt samen met Andries als Beperkt Houdbaar avondvullende duo-improvisaties, en is daarnaast bekend van BNN-improvisatieprogramma Alpacas.
www.stefanhendrikx.nl


Remco 1 (Custom)Remco Koffijberg
Als “droogkomisch” een gezicht had, was het de kop van Remco Koffijberg. Deze gepokte en gemazelde improvisatie-acteur is een graag geziene gast bij bedrijven en congressen, maar wij konden het niet over ons hart verkrijgen om theaterminnend Nederland niet óók met hem kennis te laten maken.
www.davidenremco.nl

 

Johan 2 (Custom)

Johan Hoekstra
Binnen de impro-wereld mínstens een levende legende: Johan Hoekstra! Won met improgroep Man met Snor een keer of duizend het Nederlands Theatersport Toernooi, en terecht: nimmer ontmoetten wij een guitiger acteur dan hij.
www.manmetsnor.com

 

Joep 2 (Custom)


Joep Hullegie
Later als we groot worden willen we Joep worden. Allemaal. Onze aaibare pianist annex drumcomputer annex geinigegeluidjesleverancier is de muzikale ruggengraat van al onze scenes. Altijd aanwezig, nooit overheersend. Heerlijk.
www.joephullegie.nl