FLUNKNARF
Spelers

Spelers

Flunknarf bestaat uit acht gretige, creatieve, en -laten we er niet omheen draaien- woest aantrekkelijke theatermakers. Te weten:

Ad-Just Bouwman
Stak met zijn imposante kop en schouders boven iedereen uit toen hij met verve Lama Gezocht won en was daarna o.a. te bewonderen in Soldaat van Oranje en als Cor-of-Don. Een alleskunner in optima forma. Net zo muzikaal als dat hij fysiek en talig is: wat kan die man niet?!
www.toadjust.nl

Andries Tunru
De oprichter en daarmee oervader van Flunknarf. Won al prijzen op drie verschillende cabaretfestivals en kroonde zich tot cultheld via Dumpert en De Slimste Mens. Combineert vlijmscherpe humor met een buitengewone rijmskills. Zijn aanwezigheid tilt elk event naar een ervaring.


www.andriestunru.nl

Thomas Hoogendoorn
Die baard. Die ogen. Die charme. Die grappen. Altijd scherp op inhoud en sfeer weet hij het publiek moeiteloos aan zicht te binden. Als chef pubquiz combineert hij deze focus bij het maken en hosten van Niet Zomaar een Pubquiz. Als iedereen een te gekke avond heeft gehad gaat hij tevreden naar huis.

www.frisblikkers.nl

Stefan Hendrikx
Won het Leids Cabaret Festival 2022 en tourt zowel met zijn solo cabaretprogramma als samen met Andries als Beperkt Houdbaar langs de theaters. Vermaard om zijn hilarische personages, geniale invallen en punchlines waar je U tegen zegt weet hij zijn medespelers regelmatig de slappe lach in te helpen. Iedereen wil met Stefan spelen en iedereen wil naar hem kijken.


www.stefanhendrikx.nl

Tim Zeegers
Combineert een bak ervaring, een grotere bak talent met een nóg grotere bak idealisme. Waar hij ook staat en wat hij ook doet; hij geeft altijd de volle 100 % en maakt daarmee de wereld een stukje beter. En over dat het beter kan zingt hij dan een liedje. Of een complete opera, net hoeveel tijd er is. En anders maken we wel tijd. Want, aldus Tim, er is geen andere tijd dan het heden. Ondertussen is hij wel de winnaar van het impro songfestival 2023.

www.improband.nl

Remco Koffijberg
Als “droogkomisch” een gezicht had, was het de kop van Remco Koffijberg. Deze gepokte en gemazelde improvisatie-acteur is een graag geziene gast bij bedrijven en congressen. Zijn onnavolgbare presentatiestijl is niet zelden een van de hoogtepunten van de avond. Niets brengt hem van zijn stuk en hij is daarmee steevast het fundament waarop hilarische shows gebouwd worden.

Johan Hoekstra
Wij kennen niemand die niet direct van hem houdt. Even likeable als hij lang is gebruikt hij zijn meesterlijke motoriek voor de beste grappen. Hij speelt guitig de grootste slechteriken en maakt ze de lieveling van het publiek. Een ontketende Johan is een natuurverschijnsel dat zijn weerga niet kent.


www.johanhoekstra.com

Joep Hullegie
Later als we groot worden willen we Joep worden. Allemaal. Onze aaibare pianist annex drumcomputer annex geinigegeluidjesleverancier is de muzikale ruggengraat van al onze scenes. Bepaalt het ritme van de scenes en raakt altijd de juiste snaar. Heerlijk. Twijfel niet als je zelf een pianist zoekt.

pianistjoephullegie.nl