FLUNKNARF
Business

Business

Dagvoorzitter

Flunknarf verzorgt dagvoorzitterschap en gespreksleiding bij grote en kleine evenementen. De stijl is luchtig, prikkelend maar altijd met humor.

Feedback show

Feedback geven is vooral een kwestie van doen, maar waarom doen we het dan niet? In de Feedback show spelen we alle bezwaren, maar ook alle voordelen van feedback geven uit. Met een nieuwe mindset de deur uit.

Pubquiz

Maar wat als medewerkers echt iets moeten weten? Of snel op moeten kunnen zoeken? Zet dan de Flunknarf Pubquiz in. Scenes, liedjes, grapjes, prikkelende vragen en de bonus ronde! Net zolang totdat iedereen het weet.

Workshop improvisatie

Improvisatiecomedy vraagt om een breed scala aan vaardigheden dat ook in het dagelijkse werk goed van pas komt. Presenteren, luisteren & inleven en samenwerking zijn enkele voorbeelden. En samen improviseren is geweldige teambuilding.

Congres of symposium

Aan de hand van de onderwerpen van de dag improviseren wij scenes, sketches en liedjes, waarbij op luchtige en interactieve wijze de inhoud nog ‘ns doorgenomen wordt.

Onze cultuur (verandering) show

Als het gaat om gedrag en gedragsverandering is het spelen van scenes een fantastisch middel. Hoe gaat het nu? Hoe willen we het hebben? Met een flinke dosis humor gaan we de realiteit te lijf!