FLUNKNARF
Events & boekingen

Events & boekingen

Comedyshow op uw event?

Flunknarf verzorgt met verve de perfecte komische omlijsting van uw evenement. Op luchtige wijze terugkijken op de inhoud van het congres? Theatrale energizers tussen de gortdroge stof door? Of juist met humor echt even de diepte in? Alles is mogelijk in onze zakelijke shows! de hand van de onderwerpen van de dag improviseren wij scenes, sketches en liedjes, waarbij op luchtige en interactieve wijze de inhoud nog ‘ns doorgenomen wordt. Mail ons op info@flunknarf.nl of bel 06 411 243 88 voor de mogelijkheden!

Al eerder gingen u voor: Arcadis, UWV, Schiphol Group, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Bouwend Nederland, Schneider Electric, Avans+, ANWB, Nyenrode University, Máxima Medisch Centrum, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, NHTV Hogeschool Breda, Leids Universitair Medisch Centrum, Universiteit Utrecht, MultiCopy, e.v.a.

Niet zomaar een Pubquiz (NZEP)

Twee comedians en één begenadigd pianist. Voeg hier unieke en prikkelende vragen aan toe. Meng dit met sketches, raps en een snuf levenslied. Breng op smaak met buitengewone bonusrondes. En voilá: je hebt Niet Zomaar een Pubquiz, misschien wel de leukste pubquiz van Nederland

Niet Zomaar een Pubquiz is een unieke mix van comedy en pubquiz. De comedians van Flunknarf begeleiden een humoristisch, hersenkrakend spektakel. Neem die ene slimme buurman mee, je tante die alles weet van GTST of vijf van je knapste tindermatches en kom quizzen in de Stadsschouwburg van Utrecht. Of informeer (info@flunknarf.nl) naar de mogelijkheden van Niet Zomaar een Pubquiz bij uw bedrijf of event.


Dagvoorzitterschap en moderatie

Wilt u een innemende dagvoorzitter die met energie uw gasten door uw bijeenkomst leidt? Of een gespreksleider die met humor sprekers uitdaagt het achterste van hun tong te laten zien? Flunknarf verzorgt dagvoorzitterschap en gespreksleiding bij grote en kleine evenementen. De stijl is luchtig, prikkelend maar altijd met humor. Informeer (info@flunknarf.nl) naar de mogelijkheden.


Workshops

Het beoefenen van improvisatiecomedy vraagt om een breed scala aan vaardigheden dat ook in de dagelijkse praktijk goed van pas kan komen. Presentatie, de controle los durven laten en samenwerking zijn enkele voorbeelden van deze vaardigheden. Daarmee zijn workshops improvisatiecomedy een geweldige tool om teams op creatieve wijze uit te dagen hun talenten te tonen, op andere wijze samen te werken en eens écht met elkaar te lachen. De comedians van Flunknarf kunnen verschillende soorten workshops verzorgen passend bij uw wensen en behoeften. Informeer (info@flunknarf.nl) naar de mogelijkheden.


Dit of iets anders boeken? Neem contact op via info@flunknarf.nl of bel 06 411 243 88.

Op alle boekingen en voorstellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.