Boekingen

Een improvisatievoorstelling over uw bedrijf? Een sketch over jouw school? Een lied voor die gekke oudtante Rita die alweer 90 is geworden en waarvan we bij God niet weten wat we haar nú weer moeten geven? Geen zorgen, wij regelen het. Wat uw doel ook is, wij hebben altijd de juiste ploeg en de juiste vorm voor cabaret op maat.


IMPROVISATIE
Improvisatie op maat
Op luchtige wijze terugkijken op de inhoud van de dag? Theatrale energizers tussen de gortdroge stof door? Of met humor de diepte in? Alles is mogelijk in onze zakelijke shows! Aan de hand van de onderwerpen van de dag improviseren wij scenes, sketches en liedjes, waarbij op luchtige en interactieve wijze de inhoud nog ‘ns doorgenomen wordt. Neem snel contact op voor de mogelijkheden!

Al eerder gingen u voor: Arcadis, UWV, Schiphol Group, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Bouwend Nederland, Waterschap Rivierenland, Schneider Electric, Avans+, ANWB, Nyenrode University, Máxima Medisch Centrum, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, NHTV Hogeschool Breda, Leids Universitair Medisch Centrum, e.v.a.


IMPROVISATIE
Beperkt Houdbaar – Een geïmproviseerde comedyfilm 

Een langere duo-improvisatie waarin improvisatieacteurs Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm spelen, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Grappig, muzikaal en volledig geïmproviseerd. Muzikale begeleiding door Joep Hullegie. Speelduur in overleg tussen de 20 en 75 minuten.
www.wijzijnbeperkthoudbaar.nlCABARET
Andries Tunru 

Andries Tunru vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Vervlecht scherpe stand-up met strakke mime en slimme concepten. Winnaar van de Persoonlijkheidsprijs Cameretten en de Jury- en Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival!
www.andriestunru.nlOVERIG 
Naast voorstellingen leveren wij ook onder andere dagvoorzitterschap, workshops improvisatie of cabaret (van kennismakingsworkshop tot vergevorderd) en komische filmpjes.


Dit of iets anders boeken? Neem contact op met Andries Tunru via info@flunknarf.nl, 06-52254556 of via het contactformulier.

 

Op alle boekingen en voorstellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.