Boekingen

Een voorstelling over jouw bedrijf? Een sketch over jouw organisatie? Een lied  om jullie congres op te leuken? Geen zorgen, wij regelen het. Wat uw doel ook is, wij hebben altijd de juiste ploeg en de juiste vorm voor cabaret op maat. Kies iets leuks uit onderstaand rijtje, en neem contact met ons op!IMPROVISATIE
Voorstelling op maat
Op luchtige wijze terugkijken op de inhoud van de dag? Theatrale energizers tussen de gortdroge stof door? Of met humor de diepte in? Alles is mogelijk in onze zakelijke shows! Aan de hand van de onderwerpen van de dag improviseren wij scenes, sketches en liedjes, waarbij op luchtige en interactieve wijze de inhoud nog ‘ns doorgenomen wordt. Neem snel contact op voor de mogelijkheden!

Al eerder gingen u voor: Arcadis, UWV, Schiphol Group, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Bouwend Nederland, Schneider Electric, Avans+, ANWB, Nyenrode University, Máxima Medisch Centrum, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, NHTV Hogeschool Breda, Leids Universitair Medisch Centrum, Universiteit Utrecht, MultiCopy, e.v.a.

IMPROVISATIE
Zoom Comedy – Digitaal, Corona-proof cabaret!
De nieuwjaarsborrel. Het afdelingsoverleg. Het congres. Nu alles via videobellen gaat heeft het, laten we eerlijk zijn, allemaal nét wat minder schwung. Normaal zou je uitpakken met een gezellige borrel of vette omlijsting, maar ja… Wat kan je nu?

Flunknarf presenteert: Zoom Comedy. Een optreden van cabaretier Andries Tunru, live in jullie videogesprek. Interactief, volledig op maat en veilig vanuit onze eigen studio. Aan de hand van júllie onderwerpen speelt Andries een hilarische en gegarandeerd unieke voorstelling.

Een rap over je werkveld? Een musical over jullie beleid? Een jubilaris in het zonnetje? Alles kan. Wat jullie thema’s ook zijn, Andries geeft er een razendsnelle komische draai aan. Een verrassende manier om je meeting nét dat beetje extra te geven!

Al eerder gingen u voor: Pinkroccade, AFAS, Capgemini, ING, de Hartstichting, Hogeschool Utrecht, Ahold/Delhaize, Ministerie van BZK, Ministerie van SZW en vele anderenPUBQUIZ
Niet Zomaar een Pubquiz
Niet Zomaar een Pubquiz is een unieke mix van comedy en pubquiz! Pittige vragen, liedjes, sketches en denkbeeldige confettikanonnen; het komt allemaal langs. De comedians van Flunknarf begeleiden een humoristisch hersenkrakend spektakel dat zijn gelijke niet kent.

Of het nu fysiek of online is, dankzij een pakket opties zorgen we voor een ervaring passend bij uw behoeften. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!


IMPROVISATIE
Beperkt Houdbaar – Een geïmproviseerde comedyfilm 

Een langere duo-improvisatie waarin improvisatieacteurs Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm spelen, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Grappig, muzikaal en volledig geïmproviseerd. Muzikale begeleiding door Joep Hullegie. Speelduur in overleg tussen de 20 en 75 minuten.
www.wijzijnbeperkthoudbaar.nlOVERIG 
Naast voorstellingen leveren wij ook onder andere dagvoorzitterschap, workshops improvisatie of cabaret (van kennismakingsworkshop tot vergevorderd) en komische filmpjes.


Dit of iets anders boeken? Neem contact op met Andries Tunru via info@flunknarf.nl, 06-52254556 of via het contactformulier.

 

Op alle boekingen en voorstellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.