Boekingen

Een improvisatievoorstelling over uw bedrijf? Een sketch over jouw studentenvereniging? Een lied voor die gekke oudtante Rita die alweer 90 is geworden en waarvan we bij God niet weten wat we haar nú weer moeten geven? Geen zorgen, wij regelen het. Wat uw doel ook is, wij hebben altijd de juiste ploeg en de juiste vorm voor een voorstelling op maat. Een overzicht:


IMPROVISATIE
Improvisatie op maat
Onze meest geboekte voorstelling. Hilarisch als voorstelling in het theater, een originele aanvulling op uw programma als bedrijfsimprovisatie. Tevens onze meest flexibele optie. Twee acteurs, of zes? Drie korte sketches als luchtige afwisseling op uw programma, of avondvullend als volledige voorstelling? Alles kan. Onze specialiteit: de inhoud van uw evenement verwerken in onze geïmproviseerde scènes!

Al eerder gingen u voor: Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Schiphol Group, Bouwend Nederland, Waterschap Rivierenland, Schneider Electric, Avans+, ANWB, Nyenrode University, Arcadis, Máxima Medisch Centrum, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, NHTV Hogeschool Breda, Leids Universitair Medisch Centrum e.v.a.,


IMPROVISATIE
Beperkt Houdbaar – Een geïmproviseerde comedyfilm 

Een langere duo-improvisatie waarin improvisatieacteurs Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm spelen, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Grappig, muzikaal en volledig geïmproviseerd. Muzikale begeleiding door Joep Hullegie. Speelduur in overleg tussen de 20 en 75 minuten.
www.wijzijnbeperkthoudbaar.nl


CABARET
Roovers en Van Leeuwen

Consequent in hun inconsequentie. Vervangen alle bestaande theaterwetten door nieuwe, om er vervolgens direct weer mee te breken. Slim, talig cabaret met ballen door Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen, winnaars van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival 2015.
www.rooversenvanleeuwen.nl


CABARET
Andries Tunru 

Andries Tunru vult de ruimte met zijn fysiek en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Vervlecht scherpe stand-up met strakke mime en slimme concepten. Vindt het genant om tekstjes over zichzelf te schrijven en doet dat dus in de derde persoon zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.
www.andriestunru.nlUiteraard is een combinatie van bovenstaande ook mogelijk: improvisaties met cabaret als voorprogramma? Een stand-up-comedy-line-up van vier keer een kwartier? Mix and match: er is altijd een perfecte vorm voor uw gelegenheid.


OVERIG 
Naast voorstellingen leveren wij ook onder andere dagvoorzitterschap, workshops improvisatie of cabaret (van kennismakingsworkshop tot vergevorderd) en komische filmpjes.


Dit of iets anders boeken? Neem contact op met Andries Tunru via info@flunknarf.nl, 06-52254556 of via het contactformulier.

 

Op alle boekingen en voorstellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.